Productiemedewerker / Medewerker Nabewerking

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kun je hard werken en vind je kwaliteit leveren een voorwaarde in je werk? Dan hebben wij een geschikte vacature voor je waarin je jezelf kunt ontwikkelen en verzekerd bent van een baan voor een lange periode.

 36 uur  Vast

Salarisadministrateur Zwolle, Leeuwarden

We zoeken een ervaren man of vrouw die het hele proces van een salarisadministratie goed onder de knie heeft. Ben je cijfermatig verantwoordelijk én op zoek naar een leuke baan bij een ondernemend bedrijf dan nodig ik je uit om verder te lezen.

 32 uur  Vast

Operator (geen VAPRO vereist)

Houd jij ervan om een productielijn efficiënt te laten verlopen en ben je op zoek naar een sociale werkgever? Lees dan verder! We zijn op zoek voor een bedrijf in Kampen welke pluggen maakt voor de opkweek van jonge planten uit zaden en stekken.

 38 uur  Vast

Algemeen Medewerker Wasstraat Parttime / Fulltime

Wil je werken binnen een jong en gezellig team? Heb je affiniteit met auto’s, ben je klantvriendelijk en collegiaal? Grote kans dat dit de baan is waar je naar op zoek bent!

 40 uur  Vast

Logistiek medewerker dagdienst

We zijn op zoek naar harde en nauwkeurige medewerkers voor een leuke logistieke dienstverlener binnen een hecht team in Zwolle.

 40 uur  Vast

Reachtruckchauffeur fulltime dagdienst

Voor een leuke werkgever in Zwolle zijn we op zoek naar hardwerkende medewerkers zonder hoogtevrees. Het betreft een fulltimebaan van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn tussen 08.00 en 18.00 uur.

 40 uur  Vast