Persoonlijk gesprek

Een persoonlijke benadering en maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel en dat begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Misschien weet je precies wat je wilt en wat bij je past. Of dit is nog niet helemaal duidelijk. In ons eerste gesprek brengen we jouw wensen, talenten en ambities in kaart. Door te kijken naar meerdere leefgebieden dan alleen werk, gaan we een stukje verder dan het alleen het vinden van een baan. Wij vinden dit belangrijk omdat een goede balans tussen werk en privé een absolute voorwaarde is om het beste uit je zelf te halen. Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, dan gaan we gelijk voor je aan de slag!

Vanuit onze maatschappelijke betrokken visie helpen we ook graag mensen die om welke reden dan ook moeilijker een baan kunnen vinden. De frase “de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt” past niet bij ons, omdat wij vinden dat de afstand zo groot is als je het zelf maakt. We kijken zo min mogelijk naar wat je niet kan en concentreren ons op wat je wel kan, hierdoor wordt de kans tot het vinden van een betaalde baan vergroot.

 

Contact

Wil je een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@werksaamnederland.nl. Wil je liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op nummer 06-83281884.