Resultaatgericht werken

Wij van WerkSaam Nederland gaan voor het best haalbare resultaat voor zowel werknemer als werkgever. We zijn hierin realistisch, open en eerlijk.

Persoonlijke benadering en maatwerk

Wij van WerkSaam Nederland zijn zeer gedreven om het maximale resultaat te behalen. Dit kan alleen door verdieping en de toepassing van de brede kennis op het gebied van de arbeidsmarkt binnen WerkSaam Nederland.

Samen leven is samen werken

WerkSaam Nederland werkt samen met onder anderen het onderwijs, overheidsinstellingen en uiteraard het bedrijfsleven. Wij zijn er van overtuigd dat alles met elkaar gelinkt is in grote of kleine mate. Door deze samenwerkingsverbanden weten we welke wegen te verbinden en te bewandelen. Dit draagt bij aan het leveren van maatwerk.

Sociaal ondernemerschap

Werk zorgt voor inkomen, persoonlijke groei en opent deuren naar sociale contacten. We zijn gedreven om alle mensen te helpen met hun ontwikkeling en het vinden van werk wat past, zodat een goede balans tussen privĂ© en werk gewaarborgd is en blijft.

Vanuit een maatschappelijk betrokken visie op het ondernemen helpen we graag mensen aan een baan. We kijken liever niet wat mensen niet kunnen, maar wat ze wel kunnen. We zijn hierin realistisch en eerlijk zowel naar onze mensen als onze opdrachtgevers.